فروش پکیج بوتان در کرج
فروش پکیج بوتان در کرج و فروش انواع پکیج دیواری و زمینی:
پکیج های گرمایشی از نظر نوع سوخت مصرفی به چهار نوع تقسیم می شوند:
پکیج گازسوز (دیواری و زمینی بدون صدا )
پکیج گازوئیل سوز (زمینی با قابلیت نصب در موتورخانه یا انباری خارج از واحد مسکونی )
پکیج دوگانه سوز (زمینی با قابلیت نصب در موتور خانه یا انباری خارج از واحد مسکونی )
پکيج برقی (دیواری و زمینی بدون صدا )
پکيج های شوفاژ گازوئیل سوز و دوگانه سوز که از نوع پکیج های گرمایشی زمینی می باشند عمدتاً در ویلاها و ساختمانهای یک طبقه مورد استفاده قرار می گیرند.
مزایای استفاده از پكيج شوفاژ ديواري گازی :
استقلال كامل هر واحد مسكوني
عدم اشغال فضاي مفيد
سهولت در نصب ، راه اندازي ، سرويس و نگهداري
در دسترس بودن پكيج شوفاژديواري و امكان كنترل سيستم در داخل ساختمان
ايمني بسيار بالا (بدلیل و جود سنسورهاي آب گرم مصرفي و شوفاژ و سنسور دود)
تنظيم دما به ميزان دلخواه
مصرف بهينه سوخت گاز ، راندمان احتراق و تبادل حرارت بالا و نتیجتاً کاهش هزینه گاز مصرفی
كاركرد آرام و بدون صدا
پارامترهاي مهم براي انتخاب پكيج شوفاژ ديواري گازی :
نحوه اجرای دودكش ساختمان (عمودی تا بام یا دارای مسیر افقی)
سطح زیر بنا یا متراژ واحد مسکونی
مقدار آب گرم مصرفي مورد نیاز
تامين هوای تازه یا اكسيژن مورد نياز برای احتراق سوخت مصرفی پکیج
طبق مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان (۱۳۹۰) حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج شوفاژ در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری ) ۶۴ متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است .
نکات فنی در انتخاب و خرید پکیج دیواری و زمینی :
پکیج شوفاژ فن دار که دارای یک فن هوادهی در بخش اگزوز گازهای احتراق پکیج می باشند در شرایطی استفاده می شوند که یا پکیج در فضای باز ( مانند بالکن و پاسیو ) نصب شده باشد و یا بخشی از مسیر دودکش پکیج بصورت افقی ( بیش از ۳۰ سانتی متر ) باشد.به همين دليل پكيج ديواري فن دار معمولاً مجهز به يك دودكش مخصوص دوجداره مي باشد كه جداره داخلي آن دارای قطر۶ سانتيمتر مي باشد و دود دستگاه از طريق اين لوله به محيط بيرون تخليه مي گردد و قطر جداره خارجي آن ۱۰ سانتيمتر مي باشد.
پکیج دیواری و زمینی پکیج شوفاژ دو مبدله پکیج هایی هستند که به دلیل دارابودن دو مبدل حرارتی, (یکی برای سیستم گرمایش رادیاتورها و یک مبدل برای تامین آب گرم مصرفی )جریان آب گرم در آنها پیوسته بوده که این امر باعث کاهش رسوب در مبدل و همچنین تامین آبگرم بیشتر می گردد.
پکیج شوفاژ دو مبدله در شرایطی مورد استفاده قرار می گیرد که یا آب ورودی دارای سختی (املاح) زیاد باشد و یا زیربنای آپارتمان بیش از ۱۲۰ متر باشد.
برای محاسبه تقریبی ظرفیت پکيج شوفاژ مورد نیاز، متراژ واحد مسکونی را درعدد ۱۵۰ (کیلو کالری) و متراژ واحدهای اداری را در عدد ۱۰۰ (کیلو کالری) ضرب می کنیم (زیرا واحدهای اداری مصرف آب گرم چندانی ندارند) و در صورت نیاز می توانید با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.
استفاده از یک پکیج گرمایشی برای دو واحد اداری که مصرف آب گرم چندانی ندارند در صورت متناسب بودن قدرت گرمایش پکيج با متراژ واحدهای مذکور و رعایت برخی تمهیدات فنی قابل انجام است . اما در خصوص واحدهای مسکونی با توجه به محدودیت تامین آبگرم در پکیج ها و نیز امکان مصرف آبگرم همزمان در دو واحد مسکونی ، نصب یک پکيج گرمایشی برای دو واحد مسکونی هرچند متراژ کمی داشته باشند مناسب نیست.
برخی از مدل های پکیج های گرمایشی مجهز به سیستم حفاظت در برابر یخ زدگی می باشند که برای فعال بودن این سیستم لازم است اولاً پکیج به برق متصل باشد ، ثانیاً فشار آب داخل پکيج حداقل یک اتمسفر باشد و ثالثاً گاز پکیج نیز وصل باشد.مزیت این پکیج ها اینست که امکان و قابلیت نصب در فضای باز و خارج از آپارتمان را دارند.
امروزه در بسیاری از ساختمانها ، سیستم تامین گرمایش واحدها عبارتست از (پکیج دیواری + رادیاتور) یا (پکیج دیواری + داکت اسپلیت) یا (پکیج دیواری + فن کویل سقفی) که برای تامین هوای گرم در فصل سرد سال باید آبگرم پکیج قادر به رسیدن و حرکت در کویل فن کویل یا داکت اسپلیت باشد.در اینصورت با توجه به محدود بودن هد یا فشار پمپ سیرکولاتور پکیج های دیواری (۶ft) لازم است محاسبه قطر لوله ها و انجام لوله کشی سیستم گرمایش از محل پکیج تا کویل فن کویل یا داکت اسپلیت دقیقا براساس جدول لوله کشی سیستمهای بسته و زیر نظر کارشناسان تاسیسات انجام پذیرد تا آب گرم پکیج قادر به رسیدن به کویل فن کویل و داکت اسپلیت باشد.
محل نصب پکیج دیواری گازی:
بالای اجاق گاز و سایر وسایل گرمازا نباشد
فاصله ی دستگاه با دیوار مقابل حداقل یک متر باشد
حداقل فاصله با دیوار یا کابینت مجاور از دو طرف ۱۵ سانتیمتر باشد
حداقل فاصله از کف تا زیر پکیج ۱۲۰ سانتیمتر باشد
فاصله ی عمودی از کلاهک تعدیل دودکش پکیج تا دریچه دودکش باید حداقل ۳۰ سانتیمتر باشد.
هرگز نباید کلاهک تعدیل پکیج دیواری را به دریچه دودکش داخل دیوار نصب نمود و باید حداقل ۳۰ سانتیمتر پایین تر از دریچه دودکش نصب گردد. هرچقدر که بتوان دستگاه را نسبت به دریچه دودکش پایین تر نصب کرد بهتر است. چراکه زیاد شدن فاصله پکیج به دریچه باعث زیاد شدن مکش دستگاه می شود.
در صورتیکه قصد خرید پکیج دیواری دودکش دار دارید و می خواهید پکیج را در داخل کابینت نصب کنید، حتما توجه داشته باشید که دستگاه برای احتراق نیاز به اکسیژن کافی دارد، بنابراین حتما باید درب کابینت کرکره ای باشد تا پکیج بتواند اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت کند.
عملکرد پکیج در فصول مختلف سال :
همانطور که میدانید در فصول سرد سال پکیج علاوه بر تامین آبگرم مصرفی باید آب رادیاتور و مدار های گرمایشی را نیز تامین نماید. در فصل تابستان وظیفه پکیج تنها تامین آب گرم مصرفی و بهداشتی است. به عبارت دیگر هر زمانی که نیاز به آبگرم باشد با باز کردن شیر آبگرم مصرفی پکیج به صورت اتوماتیک مشعل را روشن میکند و همزمان با قطع مصرف آب و بستن شیر آبگرم مشعل پکیج خاموش میشود. این عمل از طریق برد الکترونیک پکیج کنترل میشود.
مزایای پکیج دیواری و فروش پکیج بوتان در کرج
مستقل بودن سیستم نسبت به واحد های دیگر
عدم نیاز به احداث و در نظر گرفتن فضای موتور خانه در زیر زمین
راحتی تنظیم سیستم توسط کاربر
عدم تعمیر و نگهداری دوره ای همانند موتور خانه( در آغاز و پایان فصل سرما )
سهولت در نصب و در نگهداری
کارایی بالاتر نسبت به موتور خانه مرکزی
ابعاد بسیار مناسب
عملکرد کم صدا
کوتاه شدن مسیر لوله کشی نسبت به موتور خانه که باعث جلوگیری از هدر رفت انرژی می شود
معایب این سیستم
عمر کمتر نسبت به موتورخانه
اشغال فضای داخل واحد
کارایی کمتر در متراژهای بالای ۳۰۰ متر
انواع پکیج دیواری
زمینی: مانند فروش پکیج بوتان در کرج
دارای مخزن اضافی جهت ذخیره آبگرم بیش تر ( مورد استفاده در متراژهای بالای ۲۰۰ متر، جهت استفاده از کویل آبگرم، استفاده ار منازلی که بیش از یک حمام در آن ها در نظر گرفته شده است)
دیواری :
در پکیج خروجی دود احتراق یا از طریق دودکش معمولی یا فن دار به سمت محیط خارج به بیرون هدایت می شود، در مورد فن دار بیشتر برای واحد هایی در نظر گرفته می شود که پکیج در داخل واحد قرار می گیرد و یا طول افقی دودکش بیشتر از ۳ متر می باشد. و دودکش پکیج های فن دار از نوع دو جداره است که یکی برای خروج دود و دیگری برای مکش اکسیژن برای احتراق مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا
برای انتخاب پکیج متراژ ساختمان، میزان آبگرم بهداشتی مورد نیاز (تعداد سرویس بهداشتی و حمام در منازل مسکونی)، منطقه جغرافیایی،استاندارد های ساختمان از لحاظ بهینه سازی مصرف انرژی، محل قرارگیری پکیج و مکان تعبیه دودکش و میزان لوله کشی افقی و عمودی تا آخرین وسیله گرمایشی باید در اختیار فروشنده قرار بگیرد که با استفاده از این اطلاعات دستگاهی با ظرفیت مناسب و با بالاترین بهره وری برای خرید منظور گردد.
معرفی قطعات پکیج دیواری
۱- برد پکیج :
برد پکیج دیواری مانند مغز دستگاه عمل می کند که وظیفه ی آن این است که تجزیه و تحلیل ورودی و خروجی های دستگاه را انجام می دهد.
معرفی ورودی و خروجی پکیج دیواری
ورودي ها: دوشاخه برق – ترميستورها (NTC – ( كليد حراتي – پتانسيومترها – كليد انتخاب فصل – سنسور شعله – فلوسوئيچ يا ( كليد جريان )
خروجي ها: شير ۳ طرفه – شير گاز ورودي – پمپ سيركولاسيون – برد جرقه – لامپ خطا برد جرقه يا همان ترانس جرقه : برق ۲۲۰ ولت شهري را به برق۱۲۰۰۰ولت تبديل مي كند .
روی برد پکیج دیواری چه المان هایی نصب شده است؟
الف – رله : يك سوئيچ الكترومكانيكي است كه از يك بوبين و يك سري كنتاكت تشكيل شده است
ب – ترانس تغذیه : برق ۲۲۰ ولت متناوب شهري را به ۹ولت و ۱۸ ولت متناوب تبديل مي كند .
ج – فیوز : در ورودي برق اصلي به دستگاه قرار دارد و در مقابل هر نوع اتصال كوتاه عمل كرده و برق ورودي به برد را قطع مي كند . اين قطعه قابل تعمير نيست و بايستي پس از رفع عيب مدار از اتصالات احتمالي يا كشيدن جريان اضافي تعويض گردد .
د – آی سی :
خ – آی سی رگولاتور: به دليل حساسيت بالاي قطعات الكترونيكي لازم است ولتاژ تغذيه و قطعات كاملا ثابت و صاف و بدون نوسان باشد و براي اين اهداف از IC رگولاتور استفاده مي شود .
۲- وريستور :
نوعي مقاومت وابسته به ولتاژ است كه ب ر اي حفاظت از قطعات و مدارات الكترونيكي در برابر ولتاژ اضافي مورد استفاده قرار مي گيرد . اين قطعه در مدار با مصرف كننده بصورت موازي قرار مي گيرد
۳- ترمیستور :
يك مقاومت حساس به درجه حرارت از جنس نيمه هادي مي باشد . ترميستورها بر ۲ نوعند : ۱ -ترميستور با ضريب حرارتي مثبت (PTC : ( مقدار مقاومت اين نوع ترميستوربا افزايش دما افزايش مي يابد . ۲ -ترميستور با ريب حرارتي منفي (NTC : ( مقدار مقاومت اين نوع ترميستور با كاهش دما كاهش مي يابد
۴- فلوسويچ يا كليد جريان :
در مسير آب ورودي به شوفاژ ديواري قرار دارد و همانند يك كليد باعث قطع و وصل جريان الكتريكي مي شود . در داخل فلوسويچ قطعهاي شناور ق رار دارد كه مي تواند بالا و پايين برود
۵- برد جرقه :
چندين برابر كردن ولتاژ ورودي و انتقال ان به مشعل را به عهده دارد و چون بدنه ي مشعلErth مي باشد و ولتاژ كه در حدودV۱۲۰۰۰ است در فاصله اي كمتراز CM۱ پره هاي مشعل ايجاد قوس الكتريكي مي نمايد و در صورت باز بودن گاز در مشعل شعله ايجاد مي شود
۶- شيرسه طرفه :
یکی از قطعات پکیج دیواری شیر سه راهه می باشد که تغيير مسير عبور آبگرم از مدار شوفاژ به مدار آبگرم مصرفي توسط اين شير انجام مي گردد .
حتما بخوانید: تعمیر پکیج دیواری | سرویس پکیج دیواری | تعمیرگاه مجاز پکیج دیواری
۷- پمپ خطي يا پمپ سيركولاسيون :
جهت جبران افت فشار مدار گرمايش و گردش آبگ رم در مسير بسته گرمايش از اين پمپ استفاده مي شود . اين پمپ توسط يك عدد خازن كه بطور سري در مدار الكتريكي آن نصب شده راه اندازي مي شود
۸- شير پركن پكيج :
براي آب گيري سيستم به كار مي رود . اين شير بين پكيج حرارتي و لوله ي آب سرد ورودي به پكيج قرار دارد و با باز كردن اين شير آب را به اندازه ي نرمال و مجاز ۵.Bar۱ وارد سيستم مي كند
۹- شير تخليه ي آب مدار گرمايش :
در زمان خرابي و تعميرات و سرويس پكيج حرارتي از طريق اين شير آب داخل سيستم را تخليه مي كنيم
۱۰- NTC يا سنسور حرارتي مدار آبگرم مصرفي :
از اين قطعه جهت حس كردن دماي لوله ي مبدل مربوط به آبگرم مصرفي نصب مي گردد و در صورتي كه دماي لوله بيش از حد نرمال گردد باعث خاموش شدن مشعل دستگاه مي شود تا از بروز هرگونه حادثه ناگوار جلوگيري گردد
۱۱- شير اطمينان :
يك نوع شير حساس به دما و فشار است و براي زماني كه فشار كاري سيستم ازBar ۳ بيشتر شود يا زماني كه دماي سيستم از حد نرمال بالاتر رود ( ۹۹ درجه سلسيوس بگ ذرد ) با باز شدن مجراي خروجي اين شير ، فشار و آب اضافي از سيستم خارج مي شود و در حقيقت يك نوع شير ايمني به حساب مي آيد . حس گر فشار آب: وقتي كه فشار سيستم از حد نرمال كمتر شود يعني به Bar ۱ برسد از روشن شدن دستگاه جلوگيري مي كند .
۱۲- گيج دما و فشار :
همان فشار سنج و دماسنج است كه بر روي بدنه ي پكيج نصب شده است و فشار و دماي سيستم را براي ما مشخص مي كند .
۱۳-NTC يا كليد حرارتي مدار گرمايش :
دماي خط لوله ي آب مدار گرمايش را كنترل مي كند و وقتي كه دماي خط لوله به دماي تنظيم شده رسيد مشعل را خاموش مي كند
۱۴- ترموستات دود يا سنسور دود :
سنسور يا همان قسمت حسگر آن به قسمت بالايي كلاهك تعديل نصب مي شود و وقتي كه دودكش به هر دليلي وظيفه ي خود را به خوبي انجام ندهد ( تخليه گازهاي حاصل از احتراق مختل شود ) كلاهك تعديل داغ مي شود و اين داغ بودن توسط اين سنسور حس شده و به برد فرمان خاموشي سيستم را مي دهد
۱۵- منبع انبساط ديافراگمي :
فشار داخل اين منبع بطوراستاندارد Bar ۱ است . كمتر و بيشتر شدن اين فشار مشكلاتي را براي سيستم به وجود مي آورد كه از ج مله ي آن ، انفجاري روشن شدن دستگاه است . داخل منبع انبساط به ۲ قسمت تقسيم شده است يك قسمت از آن ازت يا همان هوا است و قسمت ديگر با آب مدار گرمايش درارتباط است
۱۶-شير هواگيري اتوماتيك (vent Air) :
بر روي پمپ سيركولاسيون نصب شده است و بصورت اتوماتيك عمل هواگيري را انجام مي دهد
۱۷-سيستم ضد يخ زدگي پكيج (frez Anti :
( سيستم ضد يخ زدگي دستگاه با فرمان پروب (سيم ) مدار گرمايش و يا پروب مدار آبگرم مصرفي بطور دائم فعال است فقط كافي است كه برق دستگاه وصل باشد حتي اگر كليد انتخاب وضعيت در حالت خاموش (off ( باشد باز هم سيستم فعال است.
برای فروش پکیج بوتان در کرج و فروش پکیج ایران رادیاتور در کرج و فروش پکیج تاچی در کرج با ما در تماس باشید.